top of page

Hart onder de riem

Interview Rasha regionale radio
00:00 / 07:12

Veel mensen zitten door de oorlog in een hopeloze situatie. In Syrië, Griekenland, Turkije, Libanon of elders. Vaak voelen ze zich in de steek gelaten door “de wereld”. Daarom vragen we je aandacht voor twee acties:

Help Rasha helpen (zie ook Rasha's video-oproep op deze pagina)

Het Corona virus vraagt heel veel aandacht, maar andere grote problemen zijn natuurlijk niet verdwenen! De Syrische Rasha Almajaresh, een bevriende dorpsgenote, is met haar hart dagelijks bij familie, vrienden en landgenoten die in Syrië en omliggende landen vastzitten. Alleen al in de provincie Idlib verblijven 1,5 miljoen vluchtelingen in erbarmelijke omstandigheden. Rasha kan de problemen niet oplossen, maar wel helpen verlichten.


In de video vraagt ze aandacht voor deze vluchtelingencrisis. Ze vertelt hoe wij kunnen helpen door te doneren via de organisatie waar zij zelf vrijwilliger is en die haar en haar familie geholpen heeft toen ze in een vluchtelingenkamp in Jordanië zaten: Het Molham Volunteering Team, officieel geregistreerd als non profit organisatie in Duitsland, Frankrijk, Zweden, Canada, Jordanië en Turkije.

Kijk, deel en doneer!

Heel veel dank als je wilt doneren via www.molhamteam.com. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan kunt je je donatie ook overmaken op rekeningnummer DE15430609671026126300 t.n.v. Molham Volunteering Team. Wie de donatie voor een specifiek project of persoon (Rasha) wil bestemmen kan dat per email laten weten aan info.de@molhamteam.com.

Hart onder de riem

Laat de mensen weten dat je aan hen denkt, door hen een bericht te sturen. Je boodschap wordt vertaald door Syrische mede-inwoners uit West Betuwe en als Hart onder de Riem verspreid naar familie, vrienden, bekenden en anderen die we kunnen bereiken.

Hart onder de riem.jpg
Mijn bericht

Bedankt voor je bericht!

bottom of page