top of page

Geslaagde voetbalavond!

Vrijdagavond 19 mei werd er een informeel voetbaltoernooi op het veldje aan de Emmalaan in Geldermalsen georganiseerd waar velen enthousiast en soms ook fanatiek aan deel namen. Rino Lafranceschina, bestuurslid van GVV, was bereid gevonden om te helpen. Hij stelde gemengde teams samen en fungeerde als scheidsrechter. Ongeveer de helft van de voetballers was autochtoon, de andere helft nieuwkomer. De leeftijden varieerden van tieners tot middelbare leeftijd. Voor het enthousiasme waarmee gevoetbald werd maakte dit echter niet uit. Ook belangstellenden kwamen kijken en aanmoedigen. Mede dankzij sponsoren kon een ieder koffie, thee of limonade krijgen en was er wat lekkers bij te eten. Al met al een geslaagde sportieve bijeenkomst.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page