top of page

Samen eten in het Lingepark

Vrijdag 30 juni van 20:00 tot 23:00

Kom je ook gezellig ontmoeten, eten, barbecueën en drinken met andere bewoners van Geldermalsen? Iedereen neemt zijn eigen eten en drinken mee, wat we dan delen met elkaar. Tot vrijdag!

Daarvoor kun je van 18.00 tot 20.00 uur op de markt ook straattekenen en verven.

Iedereen is welkom om te krijten op straat of te verven op doek. Via diverse kunstuitingen geven we met elkaar een beeldvormende verklaring van onze idee van Samenleven. O.a. de partytent van Integreren doe je samen! (PHVG) zal worden beschilderd. Laat je creativiteit blijken. De penseler Hans Beringen zal aanwezig zijn om je daarbij te helpen. Denk je niet creatief genoeg te zijn? Geen probleem dan kun je ook met andere mensen op de markt van gedachten wisselen over dit onderwerp. Want: elkaar beter leren kennen is elkaar beter begrijpen. Meer / actuele informatie vind je op de website van Respect en Diversiteit

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page