top of page

Because We Carry

Deze en aankomende week zullen de stichtingen Integreren doe je samen! en Help Elkaar spullen inzamelen voor vluchtelingen op Lesbos. Er is veel nodig, maar warmte voor de koude dagen en nachten is iets dat met spoed nu nodig is. 6.000 mensen hebben winterjassen, mutsen, sjaals en wanten nodig en kinderen hebben ook nog eens warme kinderschoenen nodig.

Wat zamelen we in:

  • WINTERJASSEN M/V

  • KINDERJASSEN 0-16 JAAR

  • WANTEN/HANDSCHOENEN

  • MUTSEN

  • SJAALS

  • KINDERWINTERSCHOENEN MAAT 21-36 REGENLAARZEN, TIMBERLANDS, MOONBOOTS ETC.

Voorwaarde:

  • Alles wat je inlevert, is in goede, schone en hele staat.

  • Tiptop en pico bello in orde.

  • Met schone, intacte zolen.

  • En dat we de jas het liefst zelf zouden willen houden.

Dus geen ouwe mottenballen jassen die je zelf ook niet meer aan doet. Of muffe schoentjes. Dat kunnen we deze mensen echt niet aan doen.

Op 4 november willen we om 10.00u. naar Weesp rijden, vanwaar de organisaties Because We Carry en Movement On The Ground er voor zullen zorgen dat de spullen bij de mensen op Lesbos komen. Tot dat moment kunnen de spullen ingeleverd worden op Rijnstraat 64. Wij zijn aanwezig maandag van 10.00u. tot 15.00u., dinsdag van 13.00u. tot 16.00u. en zaterdag van 9.00u. tot 12.00u. Of anders op afspraak, mail phvgeldermalsen@gmail.com

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page