top of page

Jouw stem is geld waard

Laat jij ons project Lekkers aan de Linge (Integreren doe je samen!) bloeien? Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef Lekkers aan de Linge jouw stem van 1 tot en met 30 april 2018. Log in via: www.rabowestbetuweleden.nl en stem in de categorie MAATSCHAPPELIJK (Tricht) voor INTEGREREN DOE JE SAMEN in de Betuwe. Elke stem zorgt voor een nog leuker Lekkers aan de Linge in het Lingepark.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page