top of page

Ode aan de Linge

In het Lingepark van Geldermalsen vindt op zondag 18 juni de 4e editie plaats van de kunstmanifestatie Ode aan de Linge, van 12.00-21.00 uur. Van zaterdag 16 t/m vrijdag 23 juni geven kunstenaars aan verschillende doelgroepen in het Lingepark gratis workshops met drankje en hapje.

In samenwerking met Integreren doe je samen! zijn er twee workshops:

Schilderen met statushouders en vrijwilligers o.l.v. Mandy Jones Woensdag 20 juni, 13.30-15.30 uur

(Vol)

Workshop Zing Nederlands met ons!

Een keer per maand zingen we Nederlandse liedjes met iedereen, Nederlanders en niet-Nederlanders. Het is informeel, kleinschalig en altijd gezellig. De laatste keer voor de zomervakantie zingen we in het park. Wees welkom en zing mee! o.l.v. Marijke v.d. Bosch Vrijdag 22 juni, 19:30 – 21:00 Geen aanmelding nodig, doe mee!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page