top of page

Uitverkochte 2e editie Lekkers aan de Linge

In het Lingepark in Geldermalsen vond zaterdagavond voor de tweede keer Lekkers aan de Linge plaats. Zo'n 250 mensen kwamen bij elkaar om samen te eten en vooral om elkaar te ontmoeten. Aan lange tafels werd in de zon het lekkers van de barbecue genuttigd. Ook waren er salades, brood en lekkere hapjes van Syrische en Eritrese koks. Mede dankzij het mooie weer was de rij voor de ijscokar het langste. De gasten konden luisteren naar livemuziek van Roelof Krijgsman, Nasim de Haas, Sax 4 Sax en Effair en de kinderen vermaakten zich bij de kraam met schminken en origami. En natuurlijk gewoon met voetbal en tikkertje spelen in het park.

De reacties op deze tweede editie van Lekkers aan de Linge, dat georganiseerd werd onder de vlag van Stichting Integreren doe je samen en in samenwerking met stichting Help Elkaar, waren erg positief. Zowel de deelnemers als de organisatoren hopen dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Het evenement werd georganiseerd en ondersteund door veel vrijwilligers en werd mogelijk gemaakt door sponsoring van HuRis, Rivierenlandfonds, Rabobank (Aandeel in de Betuwe), VSBFonds en Stichting Integreren doe je samen. Daarnaast werkten diverse lokale ondernemers mee.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page