top of page

Eerste twee workshops Oosterse hapjes volgeboekt!

De koppen bij elkaar steken, leidt soms tot verrassende resultaten. De 'Workshop Midden Oosten hapjes maken' in de HartenInn in Geldermalsen op woensdagavond 13 februari is daarvan een mooi voorbeeld. Het is een gezamenlijk initiatief van HartenInn, Casa Arabia en 'Integreren doe je samen'.

Koken verbindt!! Het doel van de workshop is om nieuwkomers die de Nederlandse taal nog niet (goed) beheersen in contact te laten komen met “kookgekken” die graag eens wat anders willen leren koken. De workshop is tweeledig; wij leren eens op een andere manier te koken en de “koks” leren de Nederlandse taal op een leuke en gezellige wijze. De try out van een reeks workshops is 13 februari a.s. (volgeboekt) en de 1e workshop kost u 10 euro inclusief koffie en thee. Deze avond maken wij ongeveer 3 hapjes.

Ook op woensdag 27 februari (volgeboekt) en donderdag 14 maart staan workshops gepland.

Inschrijven kan per mail; info@harteninn.nl of per telefoon; 06-14267803.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page