top of page

Help ons helpen

Hulp met huisinrichting, Zing Nederlands met ons!, fietslessen, Lekkers aan de Linge, kinderspeelmiddagen, fietsen opknappen, Arabische supportgroep vrouwen. Zomaar een greep uit de vele activiteiten die Integreren doe je samen! met de hulp van vele vrijwilligers heeft kunnen initiëren en ondersteunen. Naast vrijwilligers hebben we echter ook financiële middelen nodig om deze activiteiten door te kunnen laten gaan. We zochten altijd al naar andere bronnen van inkomsten, maar dat is nu meer dan ooit nodig. We hoopten namelijk op een gemeentelijke bijdrage hiervoor, maar het is twijfelachtig of we die zullen krijgen, want er is geen rekening gehouden met onze stichting in de gemeentelijke begroting.

Wil je via een donatie meehelpen om ons werk mogelijk te blijven maken in 2019? Dat zou heel fijn zijn! Mocht je een donatie overwegen dan kun je rechtstreeks storten op NL 57 RABO 0321 0266 40 t.n.v. Stichting Integreren doe je samen! Dat kan ook door op onderstaande afbeelding te klikken:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page