top of page

Agenda deze maand

Ode aan de Linge 6-10 juni wordt Ode aan de Linge weer georganiseerd in het Lingepark in Geldermalsen. Wij zijn ook van de partij op zaterdag 8 juni: • van 13.30-15.00 uur schilderworkshop onder leiding van Rob Reis • van 19.30 tot ongeveer 20.30 Zing Nederlands met ons!

Feestelijke presentatie Arabische boekencollectie Dinsdag 18 juni om 19.00 uur feestelijke presentatie van de Arabische boekencollectie van de bibliotheek. Samengesteld met behulp van statushouders en Integreren doe je samen! Met theatervoorstelling van ROC Tiel: Ik ben een mens net als jij en Syrische hapjes. Graag aanmelden via de bibliotheek.

Picknick aan de Linge Vrijdag 21 juni organiseert Integreren doe je samen! een overheerlijke Picknick aan de Linge, een kleine variant van Lekkers aan de Linge. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur! Neem je favoriete eten mee, dan delen we dat met elkaar.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page