top of page

Twee boeiende boeken verschenen

Onlangs verschenen twee regionale boeken waarin statushouders hun verhaal met ons delen.

'Gast-Vrij' is een boek van taalcoach Zeger Visser, met daarin vluchtverhalen van zeven vluchtelingen in Rivierenland. Zij vluchtten uit Afghanistan, Irak, Iran en Syrië en zijn nu inwoners van West Betuwe, Culemborg en Tiel. Het boek vertelt hun indringende (vlucht)verhalen en over hun aankomst in Nederland.

Bij het boek hoort ook een voorstelling die in het najaar door de hele regio gespeeld zal worden. De voorstelling is gebaseerd op drie van de zeven vluchtverhalen uit het boek 'Gast-Vrij'.

Meet & eat is samengesteld door Hennie Challik naar aan leiding van een serie succesvolle meet & eat activiteiten in Neerijnen. Het boek bevat foto's en recepten van statushouders en hun buren. Wethouder Jacoline Hartman ontving het eerste exemplaar. Er ligt een aantal exemplaren voor u klaar in ons pand.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page