top of page

Muziek op de Dijk

Zondag 3 en 17 november waren we met een aantal statushouders weer te gast bij een prachtig concert van Muziek op de Dijk.

3 november: contrabassist James Oesi en violiste Diamanda La Berge Dramm speelden samen oude en moderne stukken. Een mix van klassieke muziek van onder andere Bach en Biber en moderne muziek van Edgar Meyer en Willem Breuker.

17 november: tien cellisten van philharmonie zuidnederland brengen samen met de talentvolle sopraan Laetitia Gerards een gevarieerd, Latijns-Amerikaans getint programma met werk van de Braziliaanse componist Heitor Villa-Lobos, de Duitse componist Wilhelm Kaiser-Lindemann en de Argentijnse tanguero, bandoneonist en componist Astor Piazolla.

Hartelijk dank voor de uitnodiging, we hebben genoten!

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page