top of page

Huiswerkbegeleiding voor statushouders en minima

Stichting Integreren doe je samen! begint in februari in Rivierenhuis, Badweg 21b in Geldermalsen, groepsgewijze huiswerkbegeleiding voor kinderen van statushouders en minimagezinnen. Bèta Bijles Betuwe en Lingua Taalles en enkele vrijwilligers nemen samen de begeleiding ter hand. De bijeenkomst vindt wekelijks plaats op donderdag van 19:00 tot 20:30 uur en zaterdag van 10.00 tot 11:30 uur. De begeleiding is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 en de middelbare school tot 18 jaar. Het aantal plekken is beperkt. Van de 16 plekken zijn er nog 5 beschikbaar. Bel voor informatie of aanmelding voor deze bijeenkomst naar Stichting Integreren doe je samen!: Fieke Bijnagte 06-10 27 83 86 of Marijke van den Bosch 06-49 67 54 68. Er vindt eerst een intakegesprek plaats. Dankzij een subsidie van Provincie Gelderland kunnen de kosten voor de deelnemers beperkt worden tot 1 euro per keer. Zie ook het persbericht van Mozaïek Welzijn.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page