top of page

Lekkers aan de Linge verzet naar volgend jaar

Het zijn bijzondere tijden, waarin de Corona-crisis een bepalende factor is. Zoals jullie weten, mogen alle bijeenkomsten tot 1 juni geen doorgang vinden. Lekkers aan de Linge stond gepland voor 4 juli. In theorie betekent dit dat Lekkers aan de Linge mogelijk wel door kan gaan. De verwachting is echter dat – als het aantal besmettingen met Corona gaat dalen – niet ineens alles weer kan. Grote evenementen, zoals Lekkers aan de Linge, zullen naar verwachting deze zomer niet meer plaats mogen vinden. Daarom hebben we met pijn in ons hart besloten om Lekkers aan de Linge naar volgend jaar te verplaatsen. 😢 Het zal dan waarschijnlijk plaats gaan vinden omstreeks eind juni begin juli 2021. Het is natuurlijk een ontzettende teleurstelling dat we deze beslissing moesten nemen, maar gelukkig is dit niet het ergste van deze Corona virus tijd. Zodra er meer bekend is over het verloop van de crisis en we een inschatting kunnen maken voor een datum, laten we dit weten. We hopen jullie dan weer allemaal te kunnen ontmoeten in het Lingepark in Geldermalsen👋🌿🥳

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page